Conceptueel juweel
door Lore Langendries

Workshop
1 nov '17
13u - 16u
of
25 nov '17
9u - 12u

Dat juwelen niet altijd uit edelmetaal moeten bestaan bewijst deze workshop. Experimenteer met atypische materialen in 2D om tot een volwaardig, origineel juweel in 3D te komen. De korte tijdsspanne laat toe om op intuïtieve manier te werk te gaan in het bedenken en uitwerken van jouw juweel. Na de workshop wordt het resultaat vastgelegd tijdens een fotomoment.

Lore Langendries is een artistiek ‘maker’, actief in het veld van hedendaagse sieraden en objecten. Ze staat bekend om haar conceptuele manier van werken met veel aandacht voor materialen. Ze zoekt de grens op tussen seriële en unieke sierraden, combineert beide productieprocessen en gebruikt de beste eigenschappen van beiden in haar sierraden.

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="http://makelij.ticketshark.be" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Uitverkocht[/ce_button]

Verloop van de workshop
- bedenken van juweelconcept
- uitvoeren van juweelconcept
- fotomoment

Mee te brengen
- alle basismaterialen worden voorzien door de begeleider

- je bent vrij, maar niet verplicht, om zelf ook uiteenlopende materialen in 2D mee te brengen (papiersoorten, leder, tegels, linoleum, karton, glas, spiegel, hout, …)

Wanneer
Woensdag 1 november
van 13u tot 16u
of
Zaterdag 25 november
van 9u tot 12u

Waar
Molenstraat 37, Genk (1 nov)
Molenstraat 38, Genk (25 nov)

Prijs
€ 25

Inschrijven
Uitverkocht