Kids atelier
door Femke Van de Werf
& Anke Van Asbroeck

1, 8, 15, 22 & 29
nov '17
13u - 16u

Elke woensdag ontdekken kinderen vanaf 8 jaar van 13u tot 16u de wondere wereld van ambachten op een toegankelijke manier.

Het programma:

Lederbewerking (1 november)
Met afvalresten leder ga je aan de slag om als eindresultaat een originele sleutelhanger van eigen makelij mee naar huis te nemen.

Ijzersmid (8 november)
Vouw gekke, leuke 2D of 3D vormen uit ijzerdraad met behulp van tangen en andere materialen. De figuurtjes kunnen dienen als boekensteun, om boodschapjes op te prikken of als juwelenhanger.

Juweelkunst (15 november)
Kies de leukste accessoires uit om je ketting mee samen te stellen om hem daarna helemaal af te maken met geschilderde patronen.

Aardewerk schilderen (22 november)
Ga met oude potjes, koffietasjes, … en een likje verf aan de slag om er plantenbakjes van te maken. Heb je de smaak te pakken? Maak dan een ophangsysteem om je plantje op te hangen bij je thuis.

Druktechnieken (29 november)
Maak kennis met het verven van textiel met behulp van knotsgekke voorwerpen zoals bijvoorbeeld een citroen, boomblad of een stukje hout.

Masterstudenten productdesign aan de LUCA School of Arts campus C-mine Anke van Asbroeck, leergierig, stipt en gedetailleerd en Femke Van de Werf, enthousiast, avontuurlijk en gedurfd, verwerken hun passie voor design in hun studie.

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="http://makelij.ticketshark.be" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Ik wil deelnemen![/ce_button]

Klik op de knop ‘ik wil deelnemen!’ om je in te schrijven voor één of meerdere workshops. Die brengt je naar de webshop waar je tickets voor de workshop(s) kan kopen.

Dat doe je zo:

  1. Kies één of meerdere workshops uit de lijst
  2. Vul de gevraagde gegevens in
  3. Betaal onmiddellijk online
  4. Je ontvangt een bevestiging via e-mail

Mee te brengen
- alle materialen worden voorzien door de begeleiders

Wanneer
Woensdag 1, 8, 15, 22 en 29 november
van 13u tot 16u

Waar
Molenstraat 38, Genk

Prijs
€ 5 per workshop

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor één van deze workshops