Kurken object
door Corkinho

Workshop
22 nov '17
13u - 18u

Kurk is een natuurlijk product dat zacht, geluiddempend en waterafstotend is en bijgevolg interessante materie voor de toepassing op designobjecten. Toch is kurk nog veelal onontgonnen gebied. In de workshop gaan we op zoek naar de roots van kurk en ontdekken we texturen en composities die we toepassen op een designobject.

Studio Corkinho ontwerpt limited edition objecten, meubelen en installaties, gemaakt van veredeld kurkafval. Behalve studioprojecten en – collaboraties deelt Studio Corkinho zijn ervaring in kurkexperimenten ook met architecten, designers en artiesten om hen te tonen hoe dit waardevolle materiaal kan bijdragen tot hun projecten.

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="#" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Uitverkocht![/ce_button]

Klik op de knop ‘ik wil deelnemen!’ om je in te schrijven voor één of meerdere workshops. Die brengt je naar de webshop waar je tickets voor de workshop(s) kan kopen.

Dat doe je zo:

  1. Kies één of meerdere workshops uit de lijst
  2. Vul de gevraagde gegevens in
  3. Betaal onmiddellijk online
  4. Je ontvangt een bevestiging via e-mail

Verloop van de workshop
- introductie van de kurkoogst
- ontdekken van texturen en composities die we met kurk kunnen realiseren
- maken van nieuwe texturen, handmade, toegepast op een object

Mee te brengen
- alle materialen worden voorzien door de begeleider, je hoeft zelf niets mee te brengen

Wanneer
Woensdag 22 november
van 13u tot 18u

Waar
Molenstraat 37, Genk

Prijs
€ 35

Inschrijven
Uitverkocht