Vachtvilten
door Bokrijk

Atelier+
26 nov '17
10u - 16u

Tijdens het atelier vachtvilten maak je een ‘vegetarische vacht’ door de afgeschoren vacht van een schaap van Bokrijk op een wollen ondergrond te vilten. Je kan de vorm en grootte van je vel zelf kiezen en maakt vervolgens een vacht die helemaal bij je interieur past. De schapenvacht kan na afloop in de wasmachine.

Vilster Tiny Kromhout verzorgt voor Bokrijk het atelier vachtvilten.

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="http://makelij.ticketshark.be" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Ik wil deelnemen![/ce_button]

Klik op de knop ‘ik wil deelnemen!’ om je in te schrijven voor één of meerdere workshops. Die brengt je naar de webshop waar je tickets voor de workshop(s) kan kopen.

Dat doe je zo:

  1. Kies één of meerdere workshops uit de lijst
  2. Vul de gevraagde gegevens in
  3. Betaal onmiddellijk online
  4. Je ontvangt een bevestiging via e-mail

Verloop van de workshop
- proper maken en schikken van de vacht 
- introductie over vilten 
- vilttechniek toepassen op je eigen vel 

Mee te brengen
- schort of kledij die vuil mag worden
- handdoekje

Wanneer
Zondag 26 november
van 10u tot 16u

Waar
Molenstraat 35, Genk

Prijs
€ 90

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor deze workshop