Lederen sandaal
door Emmanuelle Lebas

Workshop
4 & 11 nov '17
9u - 13u30
of
14u - 18u30

Het zoeken van de juiste schoenen bij je outfit kan een hels karwei zijn, zou het niet heerlijk zijn als je je eigen schoenen kon ontwerpen en maken? De workshop vertrekt vanuit een lederen zool en laat met een basisintroductie in schoenenpatronen maken toe om het bovenstuk van je sandaal zelf te ontwerpen in een ledersoort en kleur naar keuze. Ook het samenstellen en maken van de sandaal ligt volledig in jouw handen.

De Brusselse ontwerpster Emmanuelle Lebas studeerde af als modeontwerpster aan de Academie van La Cambre waarna ze zich verdiepte in de kunst van het schoenen en accessoires maken. Ze werkte voor onder andere Cathy Pil, Cheap Monday en Robert Clergerie met wie ze samenwerkte om haar unieke visie op de sculpturale schoen nog te versterken.

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="#" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Uitverkocht![/ce_button]

Opgelet: Deze workshop zal doorgaan in het Engels.

Verloop van de workshop
Dag 1:
- basisintroductie patronen maken
- basisintroductie schoenen maken
- kennismaking met de materialen en gereedschappen
- ontwerp schoen
Dag 2:
- samenstellen en maken schoen

Mee te brengen
- alle materialen worden voorzien door de begeleider, je hoeft zelf niets mee te brengen

Wanneer
Zaterdag 4 en 11 november
van 9u tot 13u30
of
van 14u tot 18u30

Waar
Molenstraat 37, Genk

Prijs
€ 75

Inschrijven
Uitverkocht