Pottendraaien
door Bokrijk

Atelier+
11 nov '17
14u - 17u

Een professionele pottenbakster begeleidt je aan de draaischijf om een eigen voorwerp in keramiek te maken. Na wat meer info over verschillende afwerkingstechnieken ga je zelf aan de slag om je om naar eigen inspiratie je stuk te decoreren. 

Angela Jongerius is als pottenbakster werkzaam in het Openluchtmuseum van Bokrijk en zal dit atelier begeleiden. 

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="http://makelij.ticketshark.be" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Ik wil deelnemen![/ce_button]

Klik op de knop ‘ik wil deelnemen!’ om je in te schrijven voor één of meerdere workshops. Die brengt je naar de webshop waar je tickets voor de workshop(s) kan kopen.

Dat doe je zo:

  1. Kies één of meerdere workshops uit de lijst
  2. Vul de gevraagde gegevens in
  3. Betaal onmiddellijk online
  4. Je ontvangt een bevestiging via e-mail

Verloop van de workshop
- zelf aan de slag met klei en draaischijf om zo tot een ontwerp te komen 
- meer info over verschillende afwerkingstechnieken
- eigen product afwerken en kleuren met engobes 

Mee te brengen
- schort of kleding die vuil mag worden
- handdoekje

Opgelet: Na het atelier worden de voorwerpen voor je afgebakken. Dit neemt tijd in beslag. Je kan je product dus nog niet meteen mee naar huis nemen, maar je kan het 2 weken later komen ophalen in de Makelij designshop. 

Het product is na het bakken geschikt voor vaatwasser en microgolfoven. 

Noot: Het afbakken van keramiek blijft een experimenteel proces. We kunnen niet verantwoordelijk zijn voor eventuele beschadigingen aan het product. 

Wanneer
Zaterdag 11 november
van 14u tot 17u

Waar
Molenstraat 37, Genk

Prijs
€ 55

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor deze workshop