Van aarde tot olieverf
door Atelier NL

Workshop
29 nov '17
13u - 18u

De aarde herbergt vele kleuren. Al sinds mensenheugenis proberen schilders die kleuren te capteren in hun kunstwerken. In deze workshop leren we hoe je olieverf kan maken, direct van de aarde. Met de juiste ingrediënten en technieken leer je zand en klei omzetten in bruikbare verf.

Het werk van Atelier NL vertaalt het samen komen van omgeving, geschiedenis en menselijke ervaring in objecten en systemen die het leven van elke dag verrijken. Nadine en Lonny gaan op zoek naar wat het betekent om mens te zijn in deze altijd veranderende wereld door het bestaande te onderzoeken en te herschikken.

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="http://makelij.ticketshark.be" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Ik wil deelnemen![/ce_button]

Klik op de knop ‘ik wil deelnemen!’ om je in te schrijven voor één of meerdere workshops. Die brengt je naar de webshop waar je tickets voor de workshop(s) kan kopen.

Dat doe je zo:

  1. Kies één of meerdere workshops uit de lijst
  2. Vul de gevraagde gegevens in
  3. Betaal onmiddellijk online
  4. Je ontvangt een bevestiging via e-mail

Verloop van de workshop
- we trekken de natuur in, op zoek naar grondstoffen 
- aan de slag om de grondstoffen om te zetten in verf

Mee te brengen
- (outdoor)kleding die vuil mag worden
- wandelschoenen
- schort

Wanneer
Woensdag 29 november
van 13u tot 18u

Waar
Molenstraat 37, Genk

Prijs
€ 30

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor deze workshop.