Van patroon tot kledingstuk
door Atelier CoMaTe

Workshop
18 & 25 nov '17
10u - 18u
Uitverkocht

Kleding maken is geen evidente ambacht en het maken van patronen is dat nog veel minder. Het vergt logica, inzicht en kennis. In deze workshop ga je aan de slag met de basistechnieken van patronen maken, maak je aan de hand van doe-technieken je eigen patroon van een top of rok en werk je dat kledingstuk uit tot een draagbaar resultaat.

Fatima Ezzaamouri werkt onder haar eigen studio, Atelier CoMaTe, als freelance patronenmaaktser, consultant, kledingmaakster en docent in de mode. Ze werkte onder andere voor grote Belgische designers als Veronique Branquinho, Christian Wijnants en Dries Van Noten.

[unex_ce_button id="content_dtd530rac,column_content_4w4uol3b6" button_text_color="#86754d" button_font="regular" button_font_size="18px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#86754d" button_border_radius="40px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#86754d" button_border_hover_color="#86754d" button_link="http://makelij.ticketshark.be" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Uitverkocht[/ce_button]

Opgelet: Voor deze workshop heb je een basiskennis naaien nodig.

Verloop van de workshop
Dag 1:
- basisbeginselen patroon maken
- zelf maken van een patroon
Dag 2:
- kledingstuk uitwerken aan de hand van patroon
- afwerken kledingstuk

Mee te brengen
- stof waarin je je kledingstuk wil maken
- basis naaibenodigdheden (garen, ritsen, knopen)
- naaimachine

Wanneer
Zaterdag 18 en 25 november
van 10u tot 18u

Waar
Molenstraat 37, Genk

Prijs
€ 50

Inschrijven
Uitverkocht